Brumunddal vant en meget viktig 3-1 seier over Sverresborg.

Første hat trick

Hjemmelaget tok ledelsen, men det varte ikke lenge før Dalas midtstopper Rune Pettersen våknet til liv.
To hodestøt fra corner og et på innlegg fra siden, gjorde Pettersen til kampens store profil.

Det er forøvrig Rune Pettersens første hat trick i Bondeligaen.

Firemålsscorer

Ottestad møtte jumboplasserte Tangmoen. Etter en dårlig første omgang, våknet Ottestad. Mattis Nerheim scoret fire mål for aller første gang i Bondeligaen.

Kristian Skogsrud sto for det siste målet på overtid. Dermed 4-1 til Leif Nordlis disipler. Ottestad med i kampen om de øverste plassene med denne seieren.

Alltid måltyv

Storhamar som har slitt på bortebane i årets serie, tok en meget sterk borteseier over Alvdal. 1-0 til gutta fra Hamar Vest, er lagets andre seier på bortebane. En typisk lagseier, krydret med gode prestasjoner av veteranene Sigurd Ertsås og Pål Ekeberg Schjerve.

Måltyven Simen Haugen fornektet seg ikke denne gangen heller. Han scorer i nesten alle kampene han spiller, noe som gjør at Storhamar har tatt farvel med bunnstriden for denne gang.

Tap i Trøndelag

Fart var det eneste laget som fikk bank denne runden av de lokale lagene. I de siste kampene har Fart spilt direkte dårlig. Mot Kolstad holdt laget godt følge i samtlige 90 minutter.

Det hadde ikke vært noen bombe om Fart hadde tatt med seg et poeng til Øvre Vang.

Trener Frode Krogstad har savnet innsatsen til hele laget. Den var tilbake i full monn i denne kampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.