I de første 45 minuttene, produserte ikke HamKam en eneste målsjanse.

Det tok bare 30 sekunder før HamKam gjorde tabbe nummer en. Etter en corner prøver venstreback Erik Niklas Wenderyd å dempe ballen, noe som var totalt mislykket. Gjøvik-spiller Anders Blom Jensen takket og bukket.

Emil Holst var sjanseløs på skuddet.

Så skjedde det ingenting resten av omgangen.

Bra innhopp

Kevin Ahumada Bryan kom inn etter pausen og satte litt mer fart i HamKams angrep.

Han skal ha for at han i det hele tatt prøvde, de gangene han fikk ballen.

Å spille spiss på gårsdagens HamKam-lag, må være noe av det vanskeligste en kan gjøre. De få ballene som kom, var det nesten umulig å gjøre noe med. Kevin fikk én sjanse, og den utnyttet han godt.

Etter 20 minutter på banen plasserte han ballen i det lengste hjørnet.

HamKam kom litt mer i spillet, uten at de produserte mange sjansene etter det.

Så kom tabbene

Bare ti minutter etter målet til Bryan, stoppet det helt opp for hjemmelaget.

Først fikk Gjøvik-Lyn et billig straffespark. En straffe som keeper Emil Holst reddet mesterlig.

Fire minutter senere fikk bortelaget straffespark nummer to, etter at Vetle Ingelstad hadde felt sin mann inne i feltet.

Emil Holst reddet nok en gang, men det var bare Gjøvik-Lyns Ole Kristian Grime som fulgte med. Han satte returen kontant i mål.

To minutter før slutt gjorde Vetle Ingelstad tabbe nummer tre for HamKam. Et løst tilbakespill blir snappet opp av Espen Myhrvold, som enkelt satte spikeren i kisten for HamKam.

- Det virker som vi ikke vil. Det er kun midtbanespiller Christian Wirstad som gjør det han skal. Jeg skjønner at gutta begynner å bli slitne etter veldig mange kampen, men vi må bare stå på. Nå må vi jobbe livet av oss for å berge plassen, sier trener Stig Holmen.

Klart best på HamKam var Christian Wirstad. Han gjorde en formidabel jobb på midtbanen.

Synd at han var så sørgelig alene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.