HamKam produserte ikke en eneste sjanse de første 45 minuttene, men Gjøvik-Lyn fikk hjelp til å score sitt første mål etter bare 30 sekunder. I et forsøk på å avklare en corner, dempet Erik Niklas Wenderyd  ballen på låret og la den til rette for Anders Blom Jensen som sendte gjestene i ledelsen.

Det ble med den ene scoring før pause, men i 2. omgang var det HamKam sin tur til å få nettkjenning. Innbytter Kevin Ahumada Bryan hadde vært på banen i 20 minutter da han utlignet.

Men Gjøvik-Lyn kom tilbake og fikk straffe etter 75 og 79 minutter. Det hjalp lite at Emil Holst reddet begge straffesparkene, for på det siste var det ingen andre enn Gjøvik-spissen, Ole Kristian Grime som var oppmerksom på returen, og den utnyttet han til å gjøre 2-1.

To minutter før slutt snappet Espen Myhrvold opp et svakt tilbakespill fra Vetle Ingelstad og fastsatte sluttresultatet til 3-1 for opplendingene.

På HamKams lag var Christian Wirstad klart beste spiller sammen med keeper Emil Holst og Kevin Ahumada Bryan.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.