Moelven spilte til tider veldig fin fotball, spesielt de første 45 minuttene.

Bortelaget produserte en haug med sjanser og burde ha ledet med mer enn det ene målet Adrian Bøverdalen scoret.

Flere store sjanser ble sløst vekk, uten at det gikk utover spillet til Moelven.

I andre omgang jevnet kampen seg litt ut, men med Moelven som det førende laget.

De fire siste kampene har Moelven spilt to uavgjorte og vunnet to.

Det gir selvtillit i hele laget.

Trener Per Arne Gjerdalen sa det slik etter endt kamp:

- Vi spilte veldig bra i første omgang. Da var det klasseforskjell på lagene. Synd vi ikke setter sjansene, for det hadde vi fortjent. Så lenge vi vinner, så må jeg likevel være godt fornøyd med hele laget, sier treneren.

Ingen av spillerne var glitrende, men det var noen som var litt bedre enn de andre.

- Simen Nysveen Johansen, Kim Kristiansen og backen Syver Karlsen, spilte til tider opp mot sitt beste. Seieren var en stor lagseier. I tillegg fikk vi en liten luke ned til de lagene som kjemper om å unngå nedrykk. Sjøl om vi ikke har tapt på noen kamper, så kan en fort havne nede i sumpa igjen. Nå gjelder det å holde på den gode formen hele laget har, sier trener Per Arne Gjerdalen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.