A-lagsgutta Anders Nedrebø, Håkon Aalmen og Emil Sildnes slo an tonen for Kamma. Og spesielt Aalmen gjorde en meget bra figur.
For HamKam scoret Nedrebø og Sildnes to ganger hver. I tillegg bommet Sildnes på straffe etter 70 minutter. Det var et bra slått straffespark, men Kolstads keeper vartet opp med en strålende redning.
HamKam skulle hatt ei straffe i første omgang hvor keeper felte Daniel Bekkevold, og alle var sikre på at dommer Vidar Hilmen skulle peke på straffemerket. Men merkelig nok fikk han ikke med seg fellinga, og dømte hjørnespark i stedet.
Dette resultatet passet Brumunddal veldig bra, ettersom Kolstad ligger på plassen bak Dala.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.