Gjestene fra Brumunddal fikk en fryktelig åpning på kampen i LSK-hallen, hvor det sto 2-0 på måltavla etter bare et kvarter. Men et tålmodig Dala fikk senere hull på byllen to ganger, de også:

Øystein Stai ble tomålsscorer og dagens helt for Erik Wettermarks menn.

Forsinket spillerbuss

Brumunddal kom både sent og dårlig i gang mot Lillestrøm-rekruttene og trenerteamet bestående av de tidligere målmaskinene Arild Sundgot og Magnus Powell på Romerike.

Gjestenes spillerbuss var forsinket til arenaen, og kampen ble utsatt med noen minutter. Da dommeren endelig kunne sette i gang matchen, tok det bare fire minutter før en kanarifarget var frampå og scoret. Danish Khan gjorde 1-0.

Bare kvarteret var spilt da vertene doblet ledelsen ved Joachim Osvold. Begge målene kom som følge av balltap på midten, og deretter distinkte LSK-angrep på få berøringer.

To ganger Stai

Men Brumunddal aktet ikke å gi opp. Kampen var en halvtime gammel, da Øystein Stai lurte på bakerste stolpe og headet ballen i mål etter et lang innkast.

Dermed kunne de hvite og blå ta med seg håpet om poeng i garderoben ved pause.

Bare snaut ti minutter før full tid ble et innlegg fra Nysveen stusset videre av Jim S. Johansen til Stai, som brukte låret for å sette ballen i mål til utligning.

Dala hadde presset mot slutten av kampen, men mislyktes i å score på to hjørnespark. Dermed ble det poengdeling i LSK-hallen.

Ottestad seiret på Briskeby

Klokka 20.00 var det kampstart også i oppgjøret mellom HamKam 2 og Ottestad, hvor gjestene gikk til pause med 2-0-ledelse.

Den ga laget aldri fra seg, og seieren var trygg hele vegen, skal vi tro HAs livereporter for HamKam:

"2 omgangen har vært et stort gjesp", meldte han i live-vinduet nederst i artikkelen da fem minutter gjensto.

Corner-lykke

Det var på hjørnespark Ottestad skulle gjøre det mot HamKam-rekruttene. Først etter et kvarter, da Even Bugge fikk ballen på en kort variant, og slo et godt innlegg til Amund Berge. Han kunne enkelt stusse ballen over en sjanseløs Emil Holst i kamma-buret.

En halvtime ut i kampen var corner igjen mål for Ottestad. Even Bugge tok seg av svingen fra hjørnet denne gang, og på bakerste stolpe falt ballen rett i beina på Simen Arnesen. Han var kontant og tuppet ballen forbi flere spillere og i mål.

Bare få minutter tidligere var Daniel Bekkevold alene med Ottestad-keeperen, men Tor Torgersen kom fint ut og gjorde seg stor mot den ferske proffspilleren på Briskeby.

FØLG BEGGE KAMPENE LIVE NEDERST!

FØR KAMPENE:

Fart kriget seg til seier mot Skjetten lørdag. Storhamar ga alt og vant 4-1 mot Tangmoen lørdag.
I kveld møter Brumunddal Lillestrøm2 i en svært viktig kamp. Brumunddal er soleklar seriefavoritt, og går garantert for en ny trepoenger på bortebane i kveld.

I Hamar blir det et lokaloppgjør mellom HamKam2 og Ottestad. Sistnevnte har hatt et godt tak på Briskeby-gutta, og vi tror de tar poeng i kveld også. Skjønt, et HamKam-lag inspirert av A-laget i går, kan by stangesokningen på trøbbel.

Uansett - poeng til to eller kanskje tre Hedmarkenlag i Bondeligaen blir det i kveld. Hvem som tar dem, kan du følge direkte her:

HamKam2-Ottestad: Lillestrøm2 - Brumunddal:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.