- Alle 11 lag fra Indre Østland fotballkrets (IØFK) skal spille i avdeling 3 og det er IØFK som skal administrere avdelingen, opplyser daglig leder Bjørn Nybu.
Norges Fotballforbund har nå satt opp avdelingene for 3. divisjon 2014.
- NFF har tatt med innspill rundt lokale forhold i vurderingen så langt det har latt seg gjøre. Spesielle enkeltforhold er også diskutert med involverte kretser. I tillegg er det forsøkt å fordele 2. lag, nedrykkslag og opprykkslag så jevnt det lar seg gjøre, sier fagansvarlig for kampadministrasjon i NFF, Are Hokstad.
3. divisjon består av 12 avdelinger som inneholder 14 lag hver, med unntak av de to nordnorske avdelingene som begge består av 12 lag. - Etter omleggingen av 3. divisjon før 2011-sesongen har avdelingsinndelingen blitt mer utfordrende for hvert år. I dette oppsettet, som tidligere år, er det enkelte klubber og regioner som får en større reisevirksomhet enn andre. NFF har et ønske om at belastningen over tid skal fordeles jevnest mulig på klubbene i de ulike regionene de tilhører. I et forsøk på å endre belastningen som har vært stor på noen få klubber enkelte steder, har vi i år snudd på dette med det resultat at klubber som har hatt mindre belastning tidligere får større reisevirksomhet i år. Helheten av det endelige oppsettet skal totalt sett for 3. divisjon gi en best mulig løsning for de 164 deltakende klubbene, sier Hokstad.

Avdeling 3

Avdelingsoppsett 3. divisjon 2014:
Flisa
Sander
Lillehammer
Ottestad
HamKam 2
Storhamar
FK Gjøvik-Lyn 2
Raufoss 2
FU/VO (Funnefoss/Vormsund)
Lillestrøm 2
Gran Opp
Grue Opp
Rælingen Opp
Moelven Opp
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.