Med 18 poeng og 25-4 i målforskjell på de siste seks kampene, er Brumunddal på god vei mot spill i 2. divisjon, kommende sesong.
Gaute Granmo viser glitrende form om dagen. Med fire mål og godt spill ble han lørdagens mann.

Mye bra

Trener Erik Wettermark var godt fornøyd med kampen.
- Dette var en god kamp av oss. Til tider spiller vi riktig god fotball. Med sju mål på bortebane, kan jeg ikke være annet enn godt fornøyd, sier Wettermark.
I denne kampen fikk Dala brettet ut spillet. Kantspillerne Fredrik Haave Andersen og Vegard Ruud hadde dagen da de lyktes med det meste. Når de i tillegg hadde to spisser i Gaute Granmo og Øystein Stai, som scoret seks av sju mål, måtte det bare bli bra.
- Offensivt er det ikke mye å sette fingeren på. Det som er mest gledelig er å se spissene jobbe så bra sammen. Samspillet mellom Stai og Granmo, blir bare bedre og bedre, sier treneren.

Mange flere mål

Selv om Brumunddal scorer sju mål på bortebane, kunne det ha blitt langt flere.
- Det er vel ikke riktig av meg å klage på sju mål på bortebane, men vi kunne ha scoret nesten det dobbelte. Øystein Stai alene kunne fort ha scoret fem til utenom de to han scoret. Det viser at vi spiller god angrepsfotball om dagen, sier trener Wettermark.
Nå leder Brumunddal med sju poeng på Lillestrøm, men med to kamper mer spilt enn Lillestrøm.
Brumunddal har scoret imponerende 94 mål på 22 kamper. Det gir et snitt på 4,2 mål per kamp.
Verken Lillestrøm eller noen andre lag kan vise til makan. Målforskjellen er også bedre. Brumunddal har 69 plussmål, mens Lillestrøm har 23 mål mindre.
- Jeg føler at Lillestrøm kan hente inn mange mål på oss. De har igjen begge bunnlagene Fart og Tangmoen. Stiller Lillestrøm med sitt beste mannskap i de kampene, er jeg redd de kommer mye nærmere i målprotokollen. Uansett hva Lillestrøm gjør, er det fortsatt opp til oss sjøl. Vinner vi våre kamper, kan ikke Lillestrøm ta oss igjen, uansett hvor mange mål de scorer, avslutter trener Wettermark.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00