Ottestad ledet to ganger i 2-2-kampen mot Funnefoss/Vormsund, men hver gang kom gjestene tilbake og utlignet i en kamp med høyt tempo på nivå fire.

Men Ottestad hadde sjanser nok til å vinne toppoppgjøret, og derfor har også Ottestad-trener Leif Nordli god grunn til å si at han var skuffet over at hjemmelaget ikke fikk med seg tre poeng.

- Dette var en kamp vi skal vinne, fastslår Nordli.

- Etter at Lars (Morseth Palfi) har ordnet 2-1, har vi fire, fem kjempesjanser. Målscorere som Øystein Stai og Mattis Nerheim var ikke i slag i dag, og Mattis alene scorer vanligvis to mål på slike sjanser som han har i denne kampen, sier Nordli.

Slik han så kampen scoret Fu/Vo to mål på tre, fire sjanser, mens Ottestad scoret det samme antall mål på sju, åtte muligheter.

- Burde ha ryddet unna

Ottestad-kaptein Simen Arnesen syntes også at de fikk dårlig betalt i toppoppgjøret.

- Det var fryktelig surt med 2-2-målet. Vi burde ha ryddet unna i eget felt på frisparket deres. Først treffer ballen stanga og så taper vi tre dueller før de får ballen i mål, sier Arnesen, som ikke følte seg sikker på at det var frispark i forkant av scoringen.

Ottestad er fortsatt med og kjemper om opprykk til 2. divisjon, og skal ut i et nytt toppoppgjør lørdag når Lillehammer kommer på besøk.

Lillehammer åpnet litt ruskete og tapte de første kampene mot henholdsvis Ottestad og Lillestrøm 2. Siden har de ikke tapt en kamp og er definitivt med i opprykkskampen hvor de nå er a poeng med Ottestad.

Ikke opprykksambisjoner

Leif Nordli sier at Ottestad ikke har ambisjoner om opprykk, men at de naturligvis går for det hvis de får muligheten. Men verken han eller kaptein Arnesen vil være med på at det kan være ei ekstra gulrot å kanskje få møte HamKam i seriekamp neste sesong.

- Nei, dette hadde ikke vært moro en gang. For HamKam går det i beste fall mot 2. divisjon, og det er det ingen som ønsker. For vår del er det langt igjen, og Fu/Vo, LSK 2 og Lillehammer har gode lag, mener Arnesen.

Mot Lillehammer lørdag har Ottestad innvilget ferie for Eilif Kringlebotn, Magnus Lang-Ree, Even Habberstad og Atle Tronsmoen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.