Ottestad måtte kjempe hardt for seieren. Gran var et hardtarbeidene lag. I tillegg var de fysisk sterke, noe Ottestad ikke taklet de første 45 minuttene.

Etter spill og sjanser, vant hjemmelaget fortjent. Åtte minutter ut i andre omgang kom avgjørelsen. Simen Arnesen fikk kontroll over motspiller og sendte avgårde lærkula fra rundt 18 meter. Skuddet gikk hardt ved nærmeste stolpe og Grans keeper var sjanseløs.

I tillegg skulle Ottestad hatt et straffespark. Mattis Nerheim var gjennom men ble meiet ned. Et klarere straffespark er det ikke mulig å komme, men det mente ikke dommeren.

Kristian Skogsrud er tilbake i gult og svart og er med og prege kampene han spiller. Nå er det opp til Kristian og Ottestad om forholdet skal forlenges. Med Ole Marius Hansen ute med skade i flere uker, trenger Ottestad Skogsrud på midtbanen.

Best på Ottestad denne gangen var midtstopperduoen Erik Hulleberg og Steinar Libekk. En god nummer tre var keeper TorTorgersen. Flere redninger av Torgersen, gjorde at Ottestad kunne plukke med seg tre viktige poeng.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00