Ottestad måtte kjempe hardt for seieren. Gran var et hardtarbeidene lag. I tillegg var de fysisk sterke, noe Ottestad ikke taklet de første 45 minuttene.

Etter spill og sjanser, vant hjemmelaget fortjent. Åtte minutter ut i andre omgang kom avgjørelsen. Simen Arnesen fikk kontroll over motspiller og sendte avgårde lærkula fra rundt 18 meter. Skuddet gikk hardt ved nærmeste stolpe og Grans keeper var sjanseløs.

I tillegg skulle Ottestad hatt et straffespark. Mattis Nerheim var gjennom men ble meiet ned. Et klarere straffespark er det ikke mulig å komme, men det mente ikke dommeren.

Kristian Skogsrud er tilbake i gult og svart og er med og prege kampene han spiller. Nå er det opp til Kristian og Ottestad om forholdet skal forlenges. Med Ole Marius Hansen ute med skade i flere uker, trenger Ottestad Skogsrud på midtbanen.

Best på Ottestad denne gangen var midtstopperduoen Erik Hulleberg og Steinar Libekk. En god nummer tre var keeper TorTorgersen. Flere redninger av Torgersen, gjorde at Ottestad kunne plukke med seg tre viktige poeng.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.