Storhamar - Skjetten 3-6 (1-2)

De gule og blå hadde fem poengs ledelse på dagens motstander før kampstart.

Nå er differansen kun to poeng, etter at Skjetten herjet med et tannløst Storhamar-forsvar.

Defensiv svikt
Hjemmelaget skapte sjanser og scoret tre mål. Men, så lenge Skjetten scoret det dobbelte, hjalp det lite for nedrykkstruede Storhamar. Det er bakover i banen at det svikter.

- Vi slipper motstanderen altfor lett til, sier trener Roger Andersen, og legger til:

- Det virker som om de vil mer enn oss i dag. Noe som er skuffende så lenge vi er hjemme og ligger over Skjetten på tabellen, sier han.

- Effektive
Selv om Skjetten var det beste laget, er nok seks baklengsmål litt misvisende. Gjestene scoret nemlig på alt hva de skapte av målsjanser.

- Skjetten var effektive og satt alt de kunne i mål. Dessuten hadde ikke vår keeper sin beste dag i buret heller, uten at han kan klandres for noe som helst, sier Andersen.

Storhamars tre mål ble scoret av Simen Haugen, Magnus Sørum Hagen, pluss ett selvmål.

Neste helg venter Tangmoen i et viktig bunnoppgjør for Storhamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.