Rusten var sterk fra start til slutt, og scoret sitt åttende, niende og tiende mål for sesongen.

- For min egen del fungerte det veldig bra i dag, sier hovedpersonen etter kampslutt.

Nærmer seg streken
Før dagens kamp var Fart godt nede i sumpen, og lå seks poeng under nedrykksstreken. Med dagens seier er differansen halvert, og det ser fort mye lysere ut.

- Det er i hvert fall veldig viktig å vinne, slik situasjonen vår er nå. Alle poeng er viktig for oss. Et bunnlag som Tangmoen må vi jo bare slå hvis vi skal ha noen sjanse. De er vel det dårligste laget i serien, sier målscoreren.

I neste runde venter Skjetten, som også kjemper langt nede på tabellen.

- Allerede da kommer en ny nøkkelkamp for oss, sier han.

Funnet tonen
Rusten har altså ti mål så langt i sesongen, mens spissmaker Stian Lindbergsengen er toppscorer med tolv.

Det betyr at de to spissene står for 22 av Farts totalt 30 mål denne sesongen.

- Vi har egentlig hatt et godt samarbeid i tre år allerede. Stian kan fotball. Det er morsomt å spille sammen med han. Vi scorer mye mål sammen. Problemet er at vi slipper inn for mye, sier en smilende fornøyd Rusten, etter å ha terrorisert Tangmoen-forsvaret i 90 minutter søndag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.