Øvre Vang
Det gikk hele 37 minutter før den første ballen lå i nettet bak Farts gode keeper Emil Waters. Etter det fikk vi se god fotball av Ottestad.

Mønsterangrep

Ottestad spilte til tider meget god angrepsfotball. Med normal uttelling burde det ha vært langt flere mål.
Mattis Nerheim, som virkelig ha funnet storformen, burde alene ha scoret langt flere enn de to ha gjorde. Vi talte hele åtte store sjanser til Nerheim, uten de to han scoret.
- Det er klart jeg burde ha scoret mange i denne kampen. Jeg får trøste meg at det er positivt at jeg kommet til så mange sjanser, sier Nerheim.

Stai best

Ottestads høyre back Preben Stai virker også å ha funnet formen. Han løp og løp og alt det han gjorde var det en mening bak.
Vi fikk se hvor viktig han er for laget. I forrige kamp var han ikke med og da var Ottestad et helt annet lag.
Også Kristian Skogsrud hadde en god dag på Fartbana. Da Kristian fikk ballen, var det bare å løpe for spissene. Pasningen kom uansett, den.

Hva med fart?

Fart som har hatt kniven på strupen i mange kamper nå, fortsetter tapsrekka. Synd for Fart at det var Ottestad som sto på den andre banehalvdelen.
Selv om laget taper og taper, er det ingen som kan ta fra laget en herlig innsats.
De jobbet og slet i 90 minutter, men får dessverre dårlig betalt.
Geir Marius Aavangen på Farts midtbane spilte en meget god kamp. Hvor mange kilometer han løp vet vi ikke, men det var ikke få.
Trener Frode Krogstad likte innsatsen til laget, men det hjelper svært lite, så lenge laget taper.
- Det ser helt klart litt dårlig ut nå, sjøl om vi ikke har gitt opp. Det er mange poeng igjen å spille om. Vi skal gi alt til det ikke er mer teori igjen, sier treneren.
Fart slipper inn mange mål, men keeper Emil Waters skal ikke ha skylden. Han spiller godt kamp etter kamp og kan ikke lastes for at Fart ligger under streken.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.