Marius Ottestad, Lars Morseth Palfi og Mattis Nerheim senket Flisa i det som skulle vise seg å bli en svært lite finspilt kamp på Ottestad stadion fredag kveld.

- Stygg kamp

Kaptein, Simen Arnesen var godt fornøyd med tre poeng etter kampen, men ikke helt fornøyd med prestasjonen.

- Det var stygt å se på tror jeg, men det var tre svært viktige poeng, sier Arnesen.

- Jeg sa til gutta før kampen at det viktigste i dag var innstillingen, og den hadde de på plass, sier trener, Leif Nordli etter kampen.

Til tross for en lite imponerende fotballkamp er Ottestad fortsatt serieleder fire poeng foran Fu/Vo (som har en kamp mindre spilt) og Flisa, det er imponerende. Men Oilers virker ikke å være fornøyd med kun å lede serien. Uten å si det virker det som om de øyner håp om et eventuelt opprykk. Men Leif Nordli har ikke satt nye mål for laget sitt.

- Målet vårt er fortsatt å plage de som har ambisjoner om å rykke opp, for det har ikke vi, sier Nordli.

Forsterker stallen i sommer

Men man skal ikke se bort ifra at Oilers kan lede hele sesongen ut. HA-sporten vet at flere tidligere spillere står klare til å bidra for serielederen fra sommeren og ut sesongen.

Jonatan Teigland, Magnus Lang-Ree og Even Habberstad har alle spilt noen kamper for Ottestad allerede denne sesongen, men snart er alle ferdig med sin førstegangstjeneste og skal være med 100 %. Kristian Skogsrud skal være med å bidra så mye han kan, i tillegg til at Mikkel Klein Guldbrandsen og Amund Berge flytter tilbake til Hamar etter å ha studert utenbys. Dette vil styrke Ottestad-laget betraktelig, det vet også kapteinen.

- Vi blir forsterket i sommer, og det er veldig fint, men vi mister også et par, sier Arnesen og nevner Christoffer Strand og Tormod Haug som skal flytte vekk fra Hamar.

- Det er klart vi trenger en ny keeper når Christoffer forsvinner, for nå har vi kun én keeper på trening og det holder ikke, sier Arnesen.

Leif Nordli er også fornøyd med at stallen blir styrket ettersom Ottestad har vært plaget av mange skader denne sesongen.

-  Vi har måtte rullere alt for mange spillere i år, men de som har spilt har taklet det bra, sier Nordli. 

Ser lyst ut

Men fire poengs luke ned til serietoer FU/VO, og med flere gode spillere på veg inn ser det meget lyst ut for Ottestad. Det er Nordli helt enig i, men mister ikke bakkekontakten av den grunn.

- Vi skal ikke endre ambisjoner, men vi skal være med i toppen helt inn i år. Så får vi se om vi blir nummer en, to eller tre, sier Nordli før han rusler inn i garderoben.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00