Ottestad og Lillehammer var naboer på tabellen på henholdsvis 3.- og 4. plass før møtet lørdag. Likevel hadde Ottestad små problemer med å plukke motstanderen fra hverandre.

Mattis Nerheim, Marius Ottestad og innbytter Simen Granli scoret målene i 3-0-seieren da de gule og svarte vant kontrollert.

Og bedre kan det bli for Ottestad.

Motsatt fra i fjor

- I fjor på dette tidspunktet mistet vi 10 spillere og fikk lide litt av det. Mens i år får vi inn nye istedenfor. Det lover positivt til høstsesongen, sier Leif Nordli.

Mikkel Klein Gulbrandsen og Martin Holthe Rønningen gjorde en god profil mot Lillehammer. I tillegg kommer Jonathan Teigland, Magnus Lang-Ree og Amund Berge til å spille for Ottestad i høstsesongen, bekrefter trener Nordli.

- Det eneste vi kommer til å mangle er en reservekeeper. Så lenge Tor Torgersen holder seg frisk så er jo ikke det noe problem, sier han.

Etter det HA-sporten erfarer er også midtbanespilleren Kristian Skogsrud høyaktuell for spill i Ottestad-trøya.

- Vi har brukt over 30 spillere på 13 kamper til nå. Det blir for mye rokeringer. For eksempel har vi sikkert brukt mellom 10-15 backer forskjellige backer til nå, og aldri stilt samme lag i to kamper på rad, sier han, og fortsetter:

- Nå får vi muligheten til å bli mye mer stabile. Det er utelukkende positivt. Vi skal absolutt kunne henge med helt i toppen, sier han.

- Med hele vegen

Marius Ottestad er en av få Ottestad-spillere med drøssevis av rutine. Han er sterk i trua på at Ottestad skal henge med i toppen gjennom hele sesongen.

- Viktig med tre poeng mot Lillehammer først og fremst, for nå tetter det seg i toppen. Men jeg er overbevist om at vi kan henge med hele vegen, sier Ottestad, som på elegant vis styrte inn 2-0-scoringen mot Lillehammer med hodet etter innlegg.

Han mener det er mulig å nå andredivisjon, men avviser at de er opprykksfavoritter.

- Nei, vi styrer ikke mot opprykk. Men muligheten er selvsagt der så lenge vi henger med, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00