Etter 37 minutter på stillingen 1-1 skjøt Joachim Osvold ballen i mål etter en duell med Ottestads Erik Hulleberg.

Dommeren blåste straffespark og keeper Tor Torgersen sto på stedet hvil. Ballen gikk i mål.

Da bestemte dommer Jaffar Hussein Said seg for noe helt annet. I stedet for straffesparket som han dømte, signaliserte han for scoring og Ottestad protesterte, noe som selvsagt ikke hjalp.

Kaptein Arnesen sa fra

Kaptein Simen Arnesen sa det slik i pausen.

- Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Først sa dommeren det ene, så sa han det andre. Hva han kommer med i dommerrapporten er det vel bare han som vet.

Når det gjelder selve kampen var det greit at Lillestrøm tok alle tre poengene.

Det ble en kamp Ottestad spilte annenfiolin.

Nå skal det sies at det gjorde bortelaget bra.

Trener Leif Nordli var likevel fornøyd med sine spillere.

- Kan ikke klage på noen av mine spillere. Gutta jobbet og slet og skal ha ros for det. Det som irriterer meg mest er at vi scorer tre mål og taper. To av målene var av det billige slaget, sier trener Nordli.

Manglet sentrallinja

Ottestad manglet to av sine aller beste spillere.

Ole Marius Hansen og Kristian Skogsrud er to spillere som ikke Ottestad klarer å erstatte.

Ikke at dem som har tatt over deres arbeidsoppgaver gjorde noen dårlig kamp.

Det er hele laget som blir svekket.

Rødt kort

Midtstopper Erik Hulleberg fikk sitt andre gule kort da det gjensto 12 minutter. Etter flere harde, men rene taklinger måtte han ta en tidlig dusj.

Midtstopper Steinar Libekk spilte en av sine aller beste kamper i gult og svart. Dessverre så hjalp det sørgelig lite.

Best av alle var kantspiller Atle Tronsmoen som nå har blitt høyreback. Det var ikke noen Lillestrøm-spillere som kom fram på den siden.

Med dette tapet, så gikk Fu/Vo forbi Ottestad på tabellen.

- Det er bare to poeng, noe som ikke noen av oss er redde for, sier Ottestad-trener Leif Nordli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.