Etter ni serierunder har Ottestad plukket 21 poeng og leder Bondeligaen. Kveldens motstander Flisa er nummer tre, kun ett poeng bak Oilers. 

Varierende form

Med seier i de fem første kampene sikret Ottestad seg tidlig tabelltoppen, og har foreløpig ikke gitt den fra seg, til tross for noe varierende form i det siste. For på de fire siste kampene står de gule og svarte med to seire og to tap. I deres siste kamp ble det 1-0-tap borte mot svakt plasserte Sander.

- Kampen mot Sander var brukbar, men jeg var fryktelig irritert etter tapet mot Rælingen, sier trener, Leif Nordli som vet hvorfor laget hans har variert i prestasjonene i det siste.

- Vi har hatt og har fortsatt mange skader, så vi har måtte byttet mye på laget, og det er jo ikke gunstig over tid, sier Nordli som allikevel synes det er positivt at så mange har fått prøve seg i de siste kampene.

Svekket i dag også

Dessverre for Ottestad er de også i dag betraktelig svekket. Steinar Libekk og Tormod Haug er begge ute med skader, Lars Palfi er usikker og skal testes før kamp og Ottestads- og Bondeligaens toppscorer, Øystein Stai har tatt turen til Brasil. 

Skal kjempe i toppen

Noen timer før kveldens toppkamp på Ottestad stadion er treneren optimistisk og litt eplekjekk.

- Det er jo artig at det er såpass jevnt i toppen, at ikke vi bare stikker av, ler Nordli før han fortsetter:

- Jeg ser lyst på resten av sesongen, vi skal være med i toppen sesongen ut, sier Nordli som er sikker på at Ottestad topper tabellen også etter kveldens kamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.