Asker som bare har avgitt ett eneste poeng denne sesongen var store favoritter i møtet med Ottestad i går.

Med Erik Hulleberg (gått til KFUM) og Mattis Nerheim (gått til Ull/Kisa) borte hadde ikke Oilers all verden å stille opp med.

Det sto 6–1 til pause i favør Asker, men det var Ottestad som scoret omgangens og kanskje kampens flotteste mål da Lars Morseth Palfi dundret ballen i krysset fra 16 meter 10 minutter ut i kampen.

Etter hvilen prøvde Ottestad å satse mer offensivt. Til slutt endte det 10–2.

Martin Øverbø hadde ansvaret for Ottestad i Leif Nordlis fravær. Resultatet skremte ikke Øverbø.

– Vi reiser jo ikke rundt for å bli pissa på, så det er klart vi hadde trua før kampen. Vi møtte et gørgodt fotballag, og vi gjør slett ingen dårlig prestasjon til tross for at det ser sånn ut på resultatet. Vi har spilt mye dårligere tidligere denne sesongen, sier Øverbø. 

Treneren trakk fram tomålsscorer Palfi og Leonardo som deres beste spillere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.