Mattis Nerheim har hatt en tøff vårsesong. Skader har plaget Ottestad-juvelen, som i går slo tilbake med overtidsscoring.

Det ble en høydramatisk avslutning i oppgjøret mellom Ottestad og Rælingen. Gjestene ledet 3–2 til det gjensto to minutter. Men så dukket Magnus Lang-Ree opp på bakre stolpe og skaffet balanse i regnskapet.

Ett minutt senere pratet Rælingen-spiss Szymon Krolikowski på seg sitt andre gule kort, og gjestene måtte avslutte med ti mann. To minutter senere fikk Ottestad staffe etter at Simen B. Nordli ble holdt i feltet. Den satte Mattis Nerheim sikkert i mål, og Ottestad hadde snudd kampen på mirakuløst vis.

– Det var veldig deilig å sette ballen i mål. Jeg følte jeg hadde spilt veldig dårlig, så den straffa måtte jeg sette. Nå er jeg helt utislitt, sier Mattis Nerheim.

god start

Ottestad gikk ut i hundre, og etter 29 minutter ledet hjemmelaget 2-0. Simen Bolkan Nordli og Bjørn André Torve sto for scoringene. 

Etter pause slapp Ottestad seg ned, og gjestene scoret tre ganger i løpet av 25 minutter. 

Klokka tikket mot Rælingen-seier. Men så våknet gultrøyene i grevens tid. 2-3 ble snudd til 4-3, og Ottestad-guttene kunne juble hemningsløst.

Ottestad tar sommerpause på 8. plass.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.