Mattis Nerheim har hatt en tøff vårsesong. Skader har plaget Ottestad-juvelen, som i går slo tilbake med overtidsscoring.

Det ble en høydramatisk avslutning i oppgjøret mellom Ottestad og Rælingen. Gjestene ledet 3–2 til det gjensto to minutter. Men så dukket Magnus Lang-Ree opp på bakre stolpe og skaffet balanse i regnskapet.

Ett minutt senere pratet Rælingen-spiss Szymon Krolikowski på seg sitt andre gule kort, og gjestene måtte avslutte med ti mann. To minutter senere fikk Ottestad staffe etter at Simen B. Nordli ble holdt i feltet. Den satte Mattis Nerheim sikkert i mål, og Ottestad hadde snudd kampen på mirakuløst vis.

– Det var veldig deilig å sette ballen i mål. Jeg følte jeg hadde spilt veldig dårlig, så den straffa måtte jeg sette. Nå er jeg helt utislitt, sier Mattis Nerheim.

god start

Ottestad gikk ut i hundre, og etter 29 minutter ledet hjemmelaget 2-0. Simen Bolkan Nordli og Bjørn André Torve sto for scoringene. 

Etter pause slapp Ottestad seg ned, og gjestene scoret tre ganger i løpet av 25 minutter. 

Klokka tikket mot Rælingen-seier. Men så våknet gultrøyene i grevens tid. 2-3 ble snudd til 4-3, og Ottestad-guttene kunne juble hemningsløst.

Ottestad tar sommerpause på 8. plass.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00