Ottestad spilte en meget svak første omgang på bortebane mot Gjerdrum og lå under med hele 3-0 midtveis.

- Vi gjør en forferdelig og en god omgang, men har sjanser nok til å vinne denne kampen, sier Ottestad-trener Leif Nordli.

Etter pause tok nemlig gjestene fra Ottestad over kampen totalt, men klarte likevel ikke å ta med seg poeng hjem.

- Dette er en kamp vi normalt skal vinne, men fortjener kanskje ikke poeng etter vår veldig svake første omgang. Da bli vi skikkelig hardt straffet for personlige feil.

Hjemmelaget scoret sine to første mål på straffespark, mens det tredje kom etter et svakt tilbakespill til egen keeper.

- Amund Rossvoll var vår beste spiller i sin debut i 3. divisjon, melder Nordli.

Gaute Granmo, Hans Christian Hushagen og Simen Arnesen scoret Ottestads mål.

Straffe på overtid

Også på Briskeby ble det scoret sju mål, og også her ble straffespark avgjørende.

På overtid fikk gjestene, Lokomotiv Oslo, sjansen fra 11 meter, og avgjorde kampen, etter at HamKam, anført av Henrik Lehne Olsen hadde snudd 0-1 til 3-1.

- Vi var altfor svake på defensive dødballer og våget ikke å holde nok på ballen i deler av kampen. Likevel er dette fin læring for unge HamKam-gutter, sier trener Erik Wettermark.

Tomålsscorer Henrik Lehne Olsen var HamKams beste spiller.

Marius Bratberg Lund scoret HamKams tredje mål.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.