Hamar
Ingen av årets bondeligatrenere vil si noe bestemt, men brevvekslingene klubbene imellom tyder på at det blir mange overganger.
- Vi i Storhamar har fått flere henvendelser på spillere andre klubber vil ha. Vi sender ikke brev på en eneste spiller. Skal det komme noen nye til Storhamar, så må spillerne ha lyst, sier Roger Andersen.
- Vi er klar over at Simen Haugen kan forsvinne. Jeg skjønner Simen om han vil prøve seg høyere. Det blir enten HamKam, Brumunddal, eller at han tar en sesong til i Storhamar, sier Andersen.
Fart mister også spillere.
- Det som er sikker er at Eirik Rusten går til en klubb i Oslo. Skeid blir hans klubb. Ryktene går også på at midtstopper Øystein Solstad går til Ottestad, sier Farts trener Frode Krogstad.
Farts toppscorer Stian Lindbergsengen skifter også beite og går til Flisa.
Dalas Øystein Stai er i tenkeboksen. Han jobber på Hamar sjukehus og har mange kveldsvakter.
- Det er en kabal som skal gå opp. Jeg vet ennå ikke om hvor mange flere treninger det blir i Dala til vinteren. Vi får ta en prat om det, sier Stai.
Etter det HA-sporten erfarer er Ottestad alternativet for Øystein Stai.
Sverre Midtun, Kristian Skogsrud og Sverre Midtun bor alle i Oslo og har nok spilt sin siste kamp for Ottestad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.