Brumunddal gjorde jobben mot defensivt Alvdal.
- Det er ikke lett når kommer hit og parkerer bussen på 16-meteren, men vi beholdt roen og vant fortjent, sier lagkaptein Rune Pettersen.

Etter 9-0-seier til Dala i første kamp mellom lagene i år, var det nok mange som håpet på ny målfest på Sveum lørdag. Det må imidlertid hjemmetilskuerne vente litt med.

- Det har blitt mange slike kamper på Sveum i år, det er ikke mange lag som kommer hit for å spille fotball, og det gir oss en utfordring å klare det, innrømmer Pettersen.

Alvdal kom til Brumunddal med ett eneste mål. Forsvare sitt eget mål. Laget hadde en målsjanse i hele kampen, og scoret på den etter markeringssvikt hos hjemmelaget.
Det ga 3-1 i 87. minutt etter scoring av Pål Kristian Eggset, men da var det allerede for sent.

Dala avgjorde kampen med tålmodighet som en viktig ingrediens i kampen, etter 0-0 ved pause. Da hadde Dala hatt nærmere ti halvsjanser og målsjanser, en drøss med cornere og mange litt dårlige valg i avslutningsøyeblikket.
Så fikk de straffe i starten av 2. omgang etter at Øystein Stai ble, litt unødvendig, felt på vei ned mot dødlinja. Aleksander Melgalvis scoret sikkert, og ga hjemmelaget ro til å spille videre.

Etter 70 minutter punkterte Rune Pettersen kampen med å heade inn 2-0 på et godt innlegg fra innbytter Jonas Kojedal Bye.
- Det var et strålende innlegg, og helt ferdigscoret, takker Pettersen, men han måtte jobbe for å få ballen:

- Hvis jeg ikke hadde ropt veldig hadde han skutt sjøl, gliser Pettersen.
- Det er riktig, kontrer Kojedal Bye, men med et sånt mas var det best å legge inn!

Kojedal Bye var framme med innleggsfoten da Vegard Ruud satte inn 3-0 etter 80 minutter, og sørget for en god lørdagsettermiddag for Dala-spillerne, bortsett fra de som holdt med Manchester City og Manchester United...

Fart-tap
Målrikt ble også de to kampene i Bondeligaen. Dessverre negativt for Fart som tapte hele 1-5 mot Lillehammer. Dermed tyder alt på at Fart er fortapt i Bondeligaen og neste år må bytte plass med Moelv.
Lillehammer dominerte fra avspark til kampslutt.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00