Fart - Alvdal 4-1
Rødtrøyene hadde et dårlig utgangspunkt før kampen da de lå nest sist på tabellen med bare åtte poeng før dagens kamp mot Alvdal. Etter en overbevisende forestilling fikk vertene en etterlengtet opptur.

Bakpå fra start
Tredjedivisjonsgutta fra Fart fikk en baktung åpning på kampen da Alvdal gjestet Fartbana. I løpet av første halvdel i første omgang var rødtrøyene knapt over midtstreken og slet dermed med å komme seg til sjanser.

Scoringssjansene kom derimot på rad og rekke for gjestene. Midtveis i første akt fikk de utteling da Jørn Ligård kom alene med Farts sisteskanse og satt ballen kontrollert i mål. Det så ut til å gi hjemmelaget ny energi, og for første gang fikk vi se Fart skape en målsjanse.

Snuoperasjon
Målsjansen satt de like greit i mål etter praktfullt angrepsspill med spissen Eirik Rusten i hovedrollen. Han chippet ballen elegant over Alvdals forsvarsfirer og igjennom til makker Stian Lindbergsengen, som senere omsatte ballen i mål og dermed utlignet til 1-1.

Så fikk hjemmelaget blod på tann. Ikke mange minuttene senere var snuoperasjonen et faktum da Rusten selv fikk stange ballen i nota, etter innlegg på frispark fra distanse. 2-1-stillingen sto seg til pause.

Ut fra start i andre omgang så det tydelig ut som om Fart hadde mest lyst på seieren. De dominerte plutselig banespillet, og så ut som et helt annet lag enn i de første 45 minuttene. Lang tid tok det heller ikke før vertene la på til 3-1 da Per Anders Skjelseth pirket ballen inn mellom stengene.

Stian-dobbel
Kampens store spiller var likevel spissen Stian Lindbergsengen som fikk satt sitt andre mål for dagen med en nydelig volley fra enden av Alvdals femmeter.

Fart vant til slutt 4-1, og fikk dermed tre sårt etterlengtede poeng i en svært jevn bunnstrid.

- Det var en deilig seier i dag, sier Lindbergsengen etter kampen, og legger til:
- Tidvis er vi kanskje ikke det beste laget, men vi kriger knallhardt og vinner kampen rett og slett derfor, sier han.
Nå har Fart like mange poeng som Strømmen2 i kampen om å komme over nedrykksstreken.
- Nedrykkskampen kommer til å bli veldig jevn. Vi har noen lag rett over oss som vi har mulighet til å nå igjen. Derfor var disse tre poengene viktige for oss.

For hans egen del så kommer scoringene ganske radig om dagen.
- Jeg har elleve mål nå, og tror bare Brumunddals Marius Holt har flere i vår avdeling. Det er jeg godt fornøyd med så lenge de er et topplag og vi er det motsatte, avslutter en fornøyd Lindbergsengen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.