HA sendte kampen mellom Lillestrøm og Lillehammer live på nettet i går kveld. Det virket som om hele Brumunddal var innom med kommentarer.
En av de aller ivrigste følgerne i går kveld var trener Erik Wettermark.
- Jeg hadde drømt om poengdeling mellom lagene. At Lillehammer vant var utrolig gledelig. Det betyr at vi får en helt annen inngang på Tangmoen-kampen lørdag. Jeg ville spare enkelte spillere, men nå tror jeg at samtlige spillere vil være med til Trøndelag, sier Wettermark, og fortsetter:
- Vi har en jobb og gjøre før det blir opprykksfest. Hva andre gjør med dette i forhold til en fest, vet jeg ingenting om, og ikke vil jeg høre det heller, sier Wettermark.
Også kaptein Rune Pettersen fulgte godt med.
- Jeg hadde besøk av Jim Sørum Johansen, og vi fikk med oss dette. Det var så spennende at vi slo av det vi kunne slå av i pausen. Vi ble rett og slett for nervøse. Nå feirer vi med en iskald cola. Noe sterkere enn det blir det ikke før vi har gjort jobben mot Tangmoen, sier kaptein Rune Pettersen.
En av dem som sendte inn mange nervøse spørsmål på nettet i går, var Dala-keeper Christian Aarbogh Bjerke. Midt i andre omgang ble det stille fra unge Bjerke.
Årsaken var ganske enkel. Han hadde ikke nerver nok til å følge mer, og gikk en tur i stedet.
Dala-gutta bør sende en blomsterkvast til Lillehammer-keeper Henrik Bakke. Han spilte etter rapportene en kjempekamp.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.