Det ble en god og severdig kamp i Bondeligaen på Briskeby da HamKam2 og Ull/Kisa2 gjorde opp sitt mellomværende i går kveld.

HamKam vant kampen 3-0, kanskje noe i meste laget spill og sjanser tatt i betraktning. Spillemessig var det jevn. Ull/Kisa2 hadde sine sjanser, men HamKam hadde Emil Holst i mål. Han var banens desidert beste spiller og avverget flere hundreprosentsjanser.
Ellers spilte Håkon Aalmen midtstopper for 3. divisjonslaget. Mest med tanke på 1. divisjonsoppgjøret mot Stabæk på Nadderud lørdag, der Edmir Asani står over på grunn av gule kort.
Tore Andreas Gundersen gjorde også en god figur på banen i går.
Niklas Tilley Solhaug (17), Eivind Solberg (62) og Daniel Bekkevold (90) scoret målene for HamKam. 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.