Det kunne ha blitt ett stygt sluttresultat om Emil Holst ikke hadde stått slik han gjorde.Grue var flere hakk bedre enn HamKam i banespillet, men det er fortsatt lov til å ha en god keeper.1–17 i cornere sier det meste om kampbilde.

En skulle tro at vi møtte en storfornøyd keeper etter knallkampen, men en ting irriterte han.

– Stort sett er jeg veldig godt fornøyd med eget spill. Likevel irriterer det meg at vi slapp inn ett mål, sier banens desidert beste spiller.

Det er ikke ofte at nesten samtlige av motstanderens spillere kommer for å gratulere en motspiller med en kjempekamp.En Grue-spiller sa det slik til Emil.

– Gratulerer med en kjempekamp. Synd at du spilte slik mot oss. Med slikt spill, så spiller du i feil divisjon, sa en lettere oppgitt Grue-spiller til unge Holst.

Grues trener Knut Nordnes sa det slik etter kampen.

– HamKam skal ha en rimelig god keeper på A-laget, så lenge Emil Holst sitter på benken. Det er nesten ikke til å tro, sa Nordnes, før han gratulerte Holst med kampen.

Flere gode spillere

Emil Holst var ikke alene om å spille godt. Midtstopperduoen Vetle Ingelstad og Aleksander Woo Enger spilte til tider glimrende, selv om Grue produserte den ene sjansen etter den andre.  

Også venstreback Robert Øygarden hadde en god dag ute på kunstgresset.Garib Gerkondani trenger ikke mange sjansene før han scorer. En sjanse ble til ett mål.

Mange kamper

I denne kampen viste mange at de blør for drakta. Flere løp til krampa tok dem. 

Flere spillere har spilt utrolige 22 kamper på 46 dager. Det blir flere kamper enn treninger og det er ikke spillerutvikling, slik HamKam vil ha.Så lenge det er en tynn stall på A-laget, så forplanter det seg nedover i systemet.

Samtlige spillere i grønt og hvitt skal ha all ære for den innsatsen de legger ned om dagen. Derfor var det gledelig at de fikk ett poeng på en fantastisk innstilling.

Storhamar tapte

Storhamar-gutta tapte 0-9 mot Raufoss 2, og ligger fortapt helt sist med null poeng.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00