Ottestad var det klart beste lokale laget i årets Bondeliga. Med sin 3. plass har Ottestad med hele fem spillere på årets lag.

HamKam 2 kom på 8. plass og har med to spillere. Moelven kom på plassen etter og har med tre spillere.

Storhamar som kom på 14. plass har med én spiller.

Årets lag:

HA-sporten har plukket ut disse spillerne til årets lag i Bondeligaen (3-4-3):

Emil Holst, HamKam 2: En moderne keeper. God med begge beina og er flink til å dirigere forsvarsfireren.

Steinar Libekk, Ottestad: Ledet kåringen helt til siste serierunde. Meget sterk spiller som sjelden taper en duell. Spiller optimalt sammen med sin midtstoppermakker i Ottestad-forsvaret, Erik Hulleberg.

Erik Hulleberg, Ottestad: Kåret til årets storbonde (se egen sak). Har tatt kvantesteg denne sesongen. Hurtig og sterk i duellspillet. Lagspiller med stor L.

Lars Brotangen, Moelven: God til å lese spillet. Flink igangsetter og meget sterk i duellspillet.

Per Kyllingstad, Moelven: Hurtig kantspiller med sterk arbeidsmoral. Har tatt store steg i år.

Ole Marius Hansen, Ottestad: En av ligaens klokeste spillere. Finner alltid en løsning uansett hvor håpløst det ser ut. Gjør knapt noen feil og er flink til å dirigere sine medspillere.

Vegar Bjerke, Moelven: Lagspiller framfor noen. Jobber som en slave og gir seg aldri. En spiller det er vondt å møte.

Christian Wirstad, HamKam 2: 85 kilo med ren muskelmasse fordelt på 1,80 meter. En kriger som skal og vil vinne. Sterk i duellspillet. Stor lagspiller.

Valentin Blaka, Storhamar: En av få store talenter i Bondeligaen. Har et steg som få andre. Kan gjøre det helt store helt på egen hånd. En spiller som kan bli så god han bare vil. Er klar for HamKam kommende sesong og satser hardt for å bli best.

Øystein Stai, Ottestad: Uansett dagsform må han passes på. En sikker målgarantist og bøtter inn mål sesong etter sesong. Meget rask og er en av få bakromsspisser i Bondeligaen.

Mattis Nerheim, Ottestad: Er ganske lik sin makker Øystein Stai i Ottestad. Kan være borte i lange perioder av kampen, men går som regel av banen med ett mål eller to.

Innbytterbenken:

Keeperplassen går til Moelvens Stig A. Lillesveen. De øvrige seks: Simen N. Johansen, Moelven. Mohamed Hassan, Storhamar, Aleksander W. Enger, HamKam 2, Audun Nergård, Storhamar, Torgeir S. Osmo, Ham Kam 2, Marius Ottestad, Ottestad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.