Ottestad slo serieleder Brumunddal på Sveum lørdag. Det rystet Erik Wettermark og hans gutter.
Storhamar kjempet, men gikk på et surt tap mot Lillehammer lørdag.

I kveld er det klart for et nytt lokaloppgjør i Bondeligaen da Fart får besøk av HamKam-reservene.
HamKam2 overrasket i forrige serieomgang, og er soleklare favoritter mot Fart i kveld. Vang-gutta sliter i bunnen av tabellen, og trenger sårt poeng, men det blir ikke lett mot HamKam i kveld. Hvem Kamma stiller med blir jo spennende å se etter at ungguttene spilte mot Stabæk på lørdag, og kan bli brukt igjen mot Hødd på søndag.

Uansett - lokaloppgjøret kan du følge direkte på h-a.no.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.