Det var to lag med helt ulikt utgangspunkt som møttes på Briskeby. Ottestad måtte ha tre poeng for å ha heng på Lillestrøm 2 i kampen om opprykk, mens HamKam 2 sliter på nedre halvdel av bondeligatabellen.

Tidlig selvmål

Det var hjemmelaget som åpnet best, og etter kun sju minutter lå ballen i nettet bak Tor Torgersen. En uheldig Jonatan Teigland sleivet ballen i en flott bue over en sjanseløs Torgersen i Oilers-buret. 1-0 til HamKam 2.

Resten av omgangen ble tett og jevn, men ingen av lagene klarte å sette sitt preg på kampen i særlig grad. Lagene gikk derfor til pause på stillingen 1-0.

- Det var en jevn 1. omgang, men vi skaper ingen ting, sier Ottestad-trener Leif Nordli.

Godt organisert Kamma

Etter hvilen hevet Ottestad seg betraktelig og tok over banespillet, men slet med å spille seg gjennom et meget godt organisert HamKam-lag.

Det var istedet de grønne og hvite som produserte det som var av sjanser. Og etter 64 minutter fikk hjemmelaget igjen uttelling. Robert Øygarden avsluttet en god kontring, og hjemmelaget ledet 2-0.

Ottestad trykket mer og mer på utover omgangen, og etter 77 minutter satte Øystein Stai inn reduseringen. Det ga Oilers blod på tann, og var utrolig nær en utligning minutter før slutt, men Emil Holst vartet opp med en matchvinnerredning.

HamKam 2 holdt unna og vant til slutt 2-1 i en jevn kamp på Briskeby.

- Deilig å vinne

HamKam-trener Bjørn Magne Broen var godt fornøyd etter kampslutt.

- Det var deilig å vinne. Vi gjennomfører en god defensiv kamp. Offensivt er det vanskelig å få samkjørt all verden i og med at noen av spillerne møttes for første gang i kveld, sier Broen.

Leif Nordli var skuffet etter kampen, men er fornøyd med at laget hans jobber med å utvikle det offensive spiller sitt.

- Vi jobber med å styre kamper i større grad enn vi gjorde i vår. Det gjør oss litt mer sårbare defensivt, men sånn er det. Vi må tørre å styre kampene mer, sier Nordli.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00