HamKam 2 hadde full kontroll og ledet 2-0 etter en drøy time. Scoring imot ett minutt før slutt gjorde at HamKam mistet to poeng.
HamKam spilte i perioder god fotball i første omgang. Sverresborg som er på desperat poengnød, måtte ha poeng for å unngå nedrykk.
Med det utgangspunktet var det et bortelag som ikke hadde tenkt å gi seg uten kamp.
Trener Svein Inge Haagenrud var alt annet en fornøyd med kampen.
- En kamp vinnes ikke med en god omgang. Vi møtte et lag som måtte ha poeng og Sverresborg skal ha ros for at de aldri ga seg, sier trener Svein Inge Haagenrud.
Best på HamKam var midtbanespiller Torgeir Strand Osmo og midtstopper Steinar Libekk. Libekk var uheldig og satte inn reduseringen til Sverresborg med et sjømål.
Nå gjenstår det kun en kamp for HamKam og det er mot Lillestrøm 2 borte. En kamp som verken kan gjøre det ene eller det andre i forhold til tabellsituasjonen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.