Spillemessig var HamKam det beste laget, men grønnbuksene spilte seg til få sjanser.

Både HamKam og Lillestrøm er spillende lag, noe som kom godt fram under kveldens kamp.

Problemet til HamKam er at laget ikke setter sjansene.

Niklas Tilley Solhaug, som har vært skadet siden april, spilte sin første kamp siden skaden. Han spilte en drøy time, uten smerter. I tillegg scoret han HamKams eneste mål på et sikkert straffespark.

Banens beste var likevel ungutten Christian Wirstad. En korsbåndskade satte ham utenfor hele forrige sesong, men nå har han trent godt og nærmer seg toppformen.

Med dette hjemmetapet ligger HamKam fortsatt på 10. plass når halvparten av serien er unnagjort.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.