Det ble et tidvis jevnt og spennende oppgjør mellom de to Hamar-lagene på Fartbanen denne mandagskvelden.

Hjemmelaget åpnet best, og etter henholdsvis 12 og 18 minutter kunne Stian Lindbergsengen og Geir Marius Avangen putte hver sin ball i HamKam-målet.

Først da det nærmet seg pause begynte HamKam å våkne til liv, og etter 41 minutter kunne Emil Sildnes redusere til 2-1.

Sildnes var også på farten rett etter pause, da han utlignet til 2-2. Etter denne scoringen dominerte HamKam resten av kampen.

Edmir Asani puttet på til 3-2-ledelse med et knallhardt skudd etter 52 minutter, mens Niklas Tilley Solhaug punkterte kampen etter 69 minutter med HamKams fjerde scoring.

For å toppe det hele, satte Emil Sildnes inn sin tredje scoring for kvelden da han skjøt ballen i mål like før kampslutt.

Dermed endte lokaloppgjøret med 5-2 i favør HamKam 2.

Trener Vegard Skogheim hadde likevel noe blandede følelser etter seieren.

- Vi roter for mye i første omgang, og selv om vi spiller best lar vi det andre laget score to ganger. I andre omgang styrer vi kampen fullstendig, og vinner fortjent.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.