Asker, som mandag kveld gjestet Briskeby, har kun avgitt ett eneste poeng denne sesongen. Den suverene serielederen var store favoritter mot HamKam 2, men ungguttene fra Hamar bet godt fra seg.

Sterk 1. omgang

Asker åpnet tøft og presset HamKam 2 tilbake i åpningskvarteret. Og det tok bare åtte minutter før gjestene gikk opp i ledelsen da Fredrik Bøe headet inn en corner.

HamKam-reservene kom seg kjapt etter 0-1-scoringen og skapte flere farligheter før Henrik Lehne Olsen utliknet ett minutt før pause, etter et glimrende gjennomspill fra Mikkel Gran Frankmo.

- Det var veldig god stemning i garderoben i pausa, når vi kjente at vi hadde gode muligheter til å hamle opp med Asker. Vi ble pressa hardt i starten, men kjempet oss inn i kampen og var best de siste 10 minuttene, sier HamKam 2-trener Erik Wettermark.

Tre kjappe scoringer

Etter pause fortsatte HamKam 2 å være kompakte defensivt og ta gode overganger. Men da Asker scoret på straffe ved Sindre Mauritz-Hansen etter 62 minutter ventet det noen svake Kamma-minutter.

Etter 69 minutter økte Fredrik Bøe med sin andre scoring for kampen, mens Mauritz-Hansen fastsatte sluttresultatet til 1-4 ett minutt senere.

- Vi ødelegger litt for oss selv med å slippe inn et par kjappe, enkle mål, men vi ga ikke opp og skapte flere sjanser også etter 1-4-scoringen, sier Wettermark.

Men Asker holdt unna og sikret sesongens 19. trepoenger.

- Gutta leverer en kjempekamp, og jeg kan ikke annet enn å rose dem. Jeg følte meg faktisk litt snytt etter kampen for at vi ikke tok poeng. Det hadde vært prikken over i'en, sier Wettermark.

- Et godt 2. divisjonslag

Asker har nå 58 poeng på 20 kamper og har scoret hele 115 mål denne sesongen. Wettermark tror de ville hevdet seg svært godt også i 2. divisjon.

- Det er sjelden man ser et så bra lag i 3. divisjon. Jeg visste de var gode, men ble veldig imponert. De er bedre enn mange av lagene jeg har sett på Briskeby i 2. divisjon denne sesongen, sier HamKams juniortrener.

Kampfakta:

HamKam 2 - Asker 1-4 (1-1)

Mål: 0-1 Fredrik Bøe (9), 1-1 Henrik Lehne Olsen (44), 1-2  Sindre Mauritz-Hansen (straffe 62), 1-3 Bøe (69), 1-4 mauritz-Hansen (70).

Gule Kort: Mikkel Gran Frankmo, HamKam.

HamKam 2s lag (5-3-2): Lars Jendal - Nicholas Mickelseon, Aksel Claussen, Marius Bratberg Lund, Syver Karlsen (Sverre Elvsveen fra 79), Aleksander Woo Enger - Mikkel Gran Frankmo, Kristian Eriksen, Mathias Pedersen Aasand - Henrik Lehne Olsen, Junior A. Nyenetue (Åsmund Jødahl fra 71).

HamKam 2s storbonde:

XXX (tre stjerner) Marius Bratberg Lund

XX Lars Jendal, Nicholas Mickelseon

X Kristian Eriksen, Mikkel Gran Frankmo

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.