HamKam 2 og Moelven kjemper for livet om fornyet kontrakt i bondeligaen. Lørdag var det grønnbuksene som kunne juble, mens Ottestad tapte på hjemmebane.

Sjansefattig

HamKam 2 fikk besøk av fortapte Storhamar til lokaloppgjør på Briskeby i en kamp hjemmelaget måtte vinne.

Allerede etter tre minutter fikk Kamma uttelling. Emil Stubsjøen plukket opp en løs ball etter en corner og banket ballen kontant i lengste hjørne.

I de resterende 87 minuttene var det kun Henrik Lehne Olsen som kom til en nevneverdig stor målsjanse. Alene med Storhamar-keeper Joachim Svendsberget maktet ikke modølen å sette ballen forbi gjestenes kaptein.

Storhamar hadde ikke krefter igjen til å svare etter hvilen og HamKam 2 tok en svært viktig trepoenger med 1-0-seieren over Storhamar. Kamma er nå tre poeng foran Gran som ligger på nedrykk, med en serierunde igjen å spille.

Moelven ble for svake

Moelven som lå to poeng over nedrykk før hjemmemøtet med Lillehammer trengte også sårt poeng. Slik gikk det ikke.

Modølene kom aldri opp på det nivået de har vist tidligere denne sesongen. De skapte kun et par sjanser iløpet av 90 minutter på hjemmebane. Og en svært bløt og gjørmete gressmatte gjorde det ikke enklere for Moelven-spillerne med kunstgresssko.

Kaptein Lars Brotangen var nok en gang Moelvens beste spiller, men mot Lillehammer hjalp det så lite. Bortelaget vant til slutt 2-0.

Ottestad med sesongens første hjemmetap

Før hjemmemøtet med Gjøvik-Lyn 2 hadde Leif Nordli ett ønske, det var å ta poeng slik at den sterke hjemmestatistikken deres ikke ble brutt. For Ottestad hadde ikke tapt én hjemmekamp denne sesongen - før kampen med Gjøvik-Lyn 2.

I en god 3. divisjonskamp var det til slutt gjestene fra Gjøvik som gikk seirende ut av kampen 0-2.

Ottestad-trener, Leif Nordli synes det var to gode lag som møttes lørdag.

- Det var en god fotballkamp, og jeg er fornøyd med kampen egentlig, men skuffet over at vi går på sesongens første hjemmetap, sier Nordli.

Ottestad manglet flere fra laget som slo Lillestrøm 2 for noen dager siden og Gjøvik-Lyn 2 stilte med et sterkt mannskap som det luktet mer 2. divisjon av en bondeligaen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00