Mandag ble Ull/Kisa 2 for sterke for Leif Nordlis menn, i en kamp der personlige feil ødela. Nå er de sju poeng bak, i stedet for fire.
- Målet for sesongen var egentlig å plage Dala, Lillehammer og Lillestrøm 2, men nå får vi legge det å plage Brumunddal litt på is. Men vi kan fortsatt ta de andre, sier Ottestad-treneren.
Innbytter Mattis Nerheim brukte bare ett minutt på å utligne til 1-1 da han fikk sjansen, men i sluttminuttene raknet det. Midtstopper Amund Berge gjorde det Nordli kaller en lilleputtfeil i forkant av situasjonen der han laget straffe og ble utvist minutter før slutt.

- Litt urutinert

- Regelen er vel sånn at når man tar vekk en opplagt scoringssjanse så skal det være rødt kort. Det er andre gang vi får til dette. Det var ikke noe stygt, men litt urutinert av Amund, sier Nordli, som like etterpå fikk se hjemmelaget sette spikeren etter å ha brutt på en feilpasning.
- Vi spilte en god kamp, men ble felt av personlige feil. Vi kan diskutere at vi kunne hatt flere marginer med oss når det gjelder dømming, men det blir søkt. Vi får heller ha fokus på at vi gjør grove feil som gir baklengsmål.

«Krig» på Twitter

Simen Arnesen vurderer styrkeforholdet mellom Ottestad og Dala slik:
- Personlig tenker jeg at det ikke er dem vi skal utfordre. De har en veldig sterk tropp, som er veldig bred. Spesielt sammenlignet med oss. I enkeltkamper kan vi ta poeng fra dem, men de har også hatt sentrale folk ute i tide og utide, og likevel levert.
Etter kveldens kamp venter Storhamar og Alvdal før ferien.
- Det er kanskje litt forventet at vi skal vinne begge, det er to overkommelige motstandere. Men jeg er imponert av det Storhamar har fått til. Og Alvdal må vi bare slå.
På det sosiale nettstedet Twitter hagler meldingene mellom Ottestad- og Dala-spillerne.
- Helt seriøst tror jeg at Dala-guttene får mer tenning av det enn oss, og stort sett kjenner alle hverandre, så takhøyden blir litt høyere. Det er like mye morsomt som alvor, og det er nok ikke mange som blir såre og tar det innover seg, sier Arnesen, som nøyaktig én måned etter siste kamp før ferien flyttes over på gressteppet når lagene møtes.
- Det blir moro å møte Dala uansett. Det er et lag som har vært større enn oss i mange år, klart vi vil klå dem.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.