Hamar
HamKam spilte hodeløst, spesielt i de første 45 minuttene. Tversoverpasninger ble snappet opp og Strømmen kom alene med keeper Ivar Rønningen gang på gang.

Storspilte

Rønningen var i det umulige hjørnet. Han hadde benparader og flere refleksredninger. På innlegg fra siden raget han høyest av alle og tok ned ballen med en hånd. Det så veldig enkelt ut, men det er det ikke.
Trener Svein Inge Haagenrud bare ristet på hodet etter kampen.
- Hva skal jeg si. Ivar reddet oss flere ganger i dag. Vi spilte i perioder hodeløst. Det er bare å takke gamlefar Rønningen for at vi fikk tre poeng i denne kampen. Spillemessig hang vi ikke med i dag. Vi møtte et godt lag, som gjorde det vanskelig for oss i 90 minutter.

Merkelig kamp

Dette ble en veldig spesiell kamp. Strømmen spilte god fotball, men det var hjemmelaget som gikk til pause med en knapp ledelse.
Det hadde ikke vært urettferdig om Strømmen hadde gått til pause med en soleklar ledelse.
Da Strømmen utliknet midt ut i andre omgang trodde nok de fleste at Strømmen skulle ta med seg alle tre poengene, men slik gikk det ikke.
Eirik Sveen hadde bare vært på banen i ti minutter da han sendte lærkula rett i krysset fra drøye 20 meter. Strømmen satset alt framover på banen og det ble store rom for HamKams spisser.
Niklas Tilley Solhaug og Daniel Bekkevold scoret to flotte mål i sluttminuttene.

Ikke fornøyd

Trener Haagenrud var fornøyd med resultatet, men ikke med spillet. Til det var for mange som gjorde personlige feil, som kunne ha straffet laget.
Til alt hell hadde HamKam banens beste spiller i Ivar Rønningen.
Kristian Eriksen (18) kom inn på slutten og satte sitt preg på kampen med en gang. Han løp på alt som kom av baller og kom til sjanser et par ganger. Synd han ikke scoret, det hadde han fortjent.
Beste utespiller for HamKam var Fredrik Sjølstad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.