Det er ikke hverdagskost for et 3. divisjonslag i Norge å ha nesten 1.000 tilskuere på tribunen. Men lørdag gikk de hvite og blå ut til øredøvende jubel fra noe som virket som hele Brumunddals befolkning, i sesongens siste kamp mot Lillehammer.

Fotballfeber

I alt var det 970 skuelystne på plass rundt fotballbanen på Sveum for å overvære sesongavslutningen.
Interessen rundt laget har økt betydelig etter suksessen denne sesongen. Og med lørdagens folkefest som et tydelig bevis kan man konstatere at det er fotballfeber i Brumunddal.
Målet for fotballklubben er nå å ivareta interessen rundt det nyopprykkete laget. Ifølge Dalas sportslige leder Tom Søgård, skal man gjøre dette ved å levere gode resultater og gi publikum god underholdning på fotballkamp.
- Vi ønsker å holde publikum her til neste år også, men det er gutta sitt ansvar. Hvis de klarer å levere på banen blir det god underholdning på Sveum, og det er det vi i bunn og grunn er ute etter, sier Søgård.

Pangavslutning

Før lørdagens kamp advarte ledelsen i Brumunddal fotball om at det kunne smelle litt på Sveum denne ettermiddagen, og smalt gjorde det både på banen og i lufta.
For å feire opprykket var det fyrverkeri og gull-konfetti en 2. divisjonsbillett verdig. Dette var noe både spillere og publikum satte stor pris på, og et bra punktum for Dalas pangsesong.
Smalt gjorde det også på banen. I en kamp med hele fem gule kort og to straffer, kan man trygt konkludere med at temperaturen var høy hos samtlige spillere på banen fra start.
Men selve eksplosjonen kom ikke før i andre omgang. Etter å ha måtte gå til pause med Lillehammer ett mål foran, var stemningen lav blant hjemmefansen og spillere. Så eksploderte det på Sveum da Vegard Ruud satte ballen i mål etter et klasseinnlegg fra Jonas Kojedal Bye.
Men dette var bare toppen av isfjellet for Dala. Da Marius Holt ikke bare sendte Brumunddal i ledelsen, men også leverte hattrick fikk han det som han ville.
- Vi skulle avslutte med stil, og det gjorde vi, sier Holt til HA-sporten.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.