Hamar Arbeiderblad har inngått en samarbeidsavtale med Brumunddal, Storhamar, Fart, Ottestad og HamKam 2 som gjør at du kan følge alle kampene deres direkte på h-a.no.

- Vi vil satse ekstra på 3.divisjon denne sesongen, sammen med vår egen sportsredaksjon og de fem klubbene fra Hedmarken som spiller i samme gruppe, sier digitalredaktør Ole Kristian Lyngstad.

- Bondeligaen vil gi en rekke spennende kamper, ikke minst innbyrdes oppgjør på Hedmarken, og dette vil vi gi våre lesere direkte der og da når det skjer. Derfor kommer vi til å sende alle kampene direkte her på Bondeliga-siden. Vi begynner med toppkamp på lørdag klokka 16 da seriefavoritten Brumunddal møter nykommeren Storhamar, men også Ottestads serieåpning mot Alvdal sender vi direkte, sier Lyngstad.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.