Løten-gutten har slitt med motivasjonen for å fortsette som fotballspiller ganske lenge.
Derfor fikk han ekstra ferie av trener Erik Wettermark for å samle tankene.
I kveld vil han bidra til seier i kampen om opprykk. Bondeligaens toppscorer (17 mål på 11 kamper) har ikke tenkt noe særlig lenger enn som så.

Ikke tenkt fotball

Mens Dala har trøblet den siste tiden, har Holt benyttet sin ekstra pause på alt annet enn fotball.
- Jeg har i hvert fall ikke ofret en eneste tanke til fotballen, sier han, og fortsetter:
- Før hadde jeg stor glede ved å spille fotball. Det har jeg på ingen måte lenger. Gnisten er helt borte, sier han.
Resultatene har buttet litt imot for Brumunddal de siste kampene med to strake tap.
- Det letteste hadde vært å bare gi seg nå. Men når jeg ser at laget sliter og ikke vinner kamper så har jeg ikke samvittighet til det. Hadde opprykket sett mer nærliggende ut, ville jeg sannsynligvis ikke spilt mot Lillestrøm 2 engang, sier han.

Føler han tar plass

25-åringen mener det er viktigere å la unge og motiverte spillere få tillit.
- Uten glede og motivasjon vil jeg ikke ta plassen til de som virkelig har lyst til å vise seg fram. Jonatan Helmersen er for eksempel veldig ung og lovende, sier han.
Hvordan Holt gjør det videre etter kampen i kveld har han ikke klart for seg ennå.
- Utgangspunktet er at jeg skal spille mot Lillestrøm 2. Jeg vet ikke hvordan resten av sesongen blir, men jeg og Erik (Wettermark) skal ta en prat om det. Rykker vi opp så blir jeg nok ikke med til 2. divisjon heller, sier han.

Tvilsom fra start

Han tviler på å få starte kveldens kamp. Uttaket er fremdeles uvisst.
- Jeg blir forundret om jeg skal starte, men jeg har selv meldt meg klar til kampen. Kroppen tar nok ikke 90 minutter. Jeg skal uansett prøve å bidra ved å gripe sjansen hvis jeg får den.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.