FART - SKJETTEN 3-1
STORHAMAR - TANGEMOEN 4-1

Fart tok imot Skjetten i helgas serierunde. Etter nervepirrende sluttminutter avgjorde Stian Lindbergsengen kampen for rødtrøyene, og trener Frode Krogstad var fornøyd med trepoengeren. 

- Det var som forventa, det ble jobbing, det blir det hver kamp fremover. Det ble mer spennende på slutten enn vi hadde håpt, men vi tar seieren, og det er bra, sa Fart-treneren etter 3-1-triumfen. 

Lindbergsengen-dobbel
Etter snaue ti minutter på Fartbana dukket Stian Lindbergsengen opp etter et frispark, og sendte hjemmelaget i ledelsen mot Skjetten. Etter 27 spilte minutter utliknet de grønne og svarte gjestene, før Øystein Enghaug Solstad scoret, og sendte lagene til pause på 2-1. Like før slutt ble Stian Lindbergsengen tomålsscorer, da han ble spilt fri og iskaldt chippet inn kampens fjerde og siste scoring. 

Storhamar vant også
På Prestrud tok Storhamar imot Tangemoen tidligere i dag. Gultrøyene fra Hamars vestre kant sikret sesongens andre hjemmeseier med sifrene 4-1.

Etter ni minutter ga Sigurd Gjendal Jenssen vertene ledelsen, men et heldig Tangemoen-frispark gjorde at lagene var like langt til pause.
Et kvarter etter hvilen endte et Pål Ekeberg Schjerve-frispark i nettmaskene, og ti minutter senere doblet Magnus Sterud til 3-1. Like etter la samme mann på til 4-1, og det ble sluttresultatet på Prestrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.