- Det var en veldig dårlig kamp av oss. Vi tapte på innsats og tæl, rett og slett, sier Fart-trener Frode Krogstad.

Det første baklengsmålet kom allerede etter om lag fem minutter. Og flere skulle det bli. Fart gikk i garderoben med 0-4 i sekken, til tross for at hjemmelaget fikk en spiller utvist etter drøye kvarteret.

Eirik Rusten satte inn Farts trøstemål fem minutter før slutt.

- Vi kan ikke fortsette slik. Jeg ønsker gutta en god ferie og ber dem bruke den godt. Det håper jeg de gjør, for den siste kampen er ikke i nærheten av det vi egentlig står for, sier Krogstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.