To backer og keeperen var de eneste som ikke er i A-stallen til Lillestrøm.
Det fikk Fart merke godt. Veldig godt.
Lillestrøm kjørte opp det ene angrepet etter det andre. Fart hang rett og slett ikke med. Pasninger mellom midstoppere og back, gjorde at Lillestrøm produserte en haug med sjanser i samtlige 90 minutter.

Kun en sjanse

Kun en sjanse hadde Fart. Den var til gjengjeld stor. Stian Lindbergsengen ble felt og burde ha fått en et straffespark i den situasjonen.
Trener Frode Krogstad innrømmet glatt at de møtte et svært godt lag.
- Dette laget tror jeg ikke taper en eneste kamp på slutten. Solid i alle lagdeler. Lillestrøm er en real utfordrer til Brumunddal, sier Krogstad.
Det var ikke lett å være Fart-spiller. 90 prosent av tiden spilte laget uten ball. Det er ikke lett å holde humøret oppe ved bare å løpe imellom.
Det var en spiller som utmerket seg. Backen Knut Amund Hansen spilte meget godt. Han ga sine motspillere litt juling med sin knallharde stil. Hadde han bare vært litt bedre med pasningene sine, så hadde det blitt toppkarakter på Hansen.
Andre spillere kan ikke få godtjent. Alle løp imellom og det var flere som ga opp etter hvert.
Det er ikke veien å gå, så lenge laget ligger der de ligger.

Mye smerte

Geir Marius Aavangen er en sliter på midtbanen. Han har hanglet med et vondt kne i hele sesongen.
- Hadde det ikke vært for at vi er der vi er, så hadde jeg ikke spilt. Men så lenge vi er så få som vi er, så føler jeg at jeg må prøve, sier Aavangen. En stor ispose på kneet etter kampslutt er blitt Geir Marius Varemerke.

Nekter og gi seg

Trener Frode Krogstad skjønner at det ser stygt ut, men nekter å gi seg.
- Så lenge det er teoretisk muligheter, så skal vi gi jernet. Vi må og skal reise oss mot Lillehammer kommende helg.
Fart har igjen flere lag som ligger utsatt til på tabellen og har fortsatt en teoretisk mulighet til å berge plassen i Bondeligaen.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00