Etter en jevn første omgang og ledelse til Alvdal, satte Ottestad inn turboen og lekte seg til storseier.
Trener Leif Nordli var godt fornøyd med tre poeng.
- Vi gjennomførte en meget god kamp. Sjøl om det var jevnt de første 45 minuttene, var vi aldri truet. I andre omgang spilte vi i perioder strålende fotball, sier Nordli.
Det er alltid vanskelig å møte lag som går inn for kriging i stedet for å spille fotball. Ottestad brukte 45 minutter på og skjønne det. Etter hvilen virket det som om det bare var et lag på banen.
Mattis Nerheim fortsetter oåstorspille, selv om det ikke ble scoring denne gangen. Kristian Skogsrud spilte sine aller første kamp etter en langvarig skade. Det lover godt for Ottestad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.