Med rundt 700 betalende tilskuere var det nærmere 900 personer på tribunen i Bondeligaens viktigste kamp. Det er slik jeg vil ha det.
Brumunddal hadde kniven på strupen etter noen svake kamper. Lillestrøm 2 måtte også vinne, og hadde med seg hele åtte spillere som har spilt til sammen 60 kamper i Tippeligaen i år. De samme LSK-gutta har også hele 160 landskamper for sine respektive land og landslag.
Det hjalp svært lite. Brumunddal vartet opp med festfotball og spilte kanskje en av sine aller beste kamper på flere år.
Så mange tilskuere på tribunen er det mange lag i Adeccoligaen som ikke er i nærheten av.
Det viser at i Brumunddal er det interesse for fotball og alle vil ha klubben opp et hakk i divisjonssystemet.
Nå er det riktignok ikke alle kamper hvor så mange som kommer og ser på, men potensialet er der. Nå er det bare for Dala å gjøre jobben, nemlig å vinne nok kamper til at drømmen blir en realitet.
Da fortsetter også publikum å strømme til Sveum i de resterende høstkampene.
Andre gledelige ting i Bondeligaen denne helgen var Storhamars sterke borteseier over Alvdal.
Seks poeng ned til nedrykk gjør at gutta fra Hamar vest kan senke skuldrene, men noen sovepute bør det ikke bli.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.