KOLSTAD - BRUMUNDDAL 2-3

Brumunddal startet toppkampen mot Kolstad med tre poengs tabellforsprang på Trondheims-laget. Hjem igjen fra Trøndelag reiser Dala med seks poeng ned til opprykksutfordreren, etter en kanonsterk snuoperasjon i sluttminuttene.

To ganger Mosbakk

Etter ti minutter tok vertene ledelsen, da Alexander Mosbakk vendte opp utenfor Dalas 16-meter, og dunket ballen forbi Dalas nysignerte sisteskanse, Christian Aarbogh Bjerke.

Dala presset på for utlikning, men en halvtime etter hvilen kom istedet kalddusjen. Et lite stykke fotballmagi av Mosbakk ga vertene 2-0.

Snudde kampen

Det siste kvarteret brukte Brumunddal på å servere et langt større stykke fotballmagi.

Først reduserte Jim Sørum Johansen med et knallskudd fra distanse, før Aleksander Melgalvis utliknet ved å banke et hardt innlegg i nettmaskene like etter.

Med minutter igjen på dommerens klokke, fullførte Erik Sigtbakken snuoperasjonen, da han satte inn seiersmålet for Dala etter et pent angrep.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.