De gule og svarte gjestene fra Romerike vant 6-1 på Hias-banen mandag kveld, og står dermed 50 poeng på 22 kamper.

Med det er kanarifuglene bare fire poeng bak Brumunddal, som topper Bondeligaen med én kamp mer spilt tre runder før en ligavinner i Europas mestscorende liga skal kåres.

Stortap for Storhamar

På den andre siden av byen gikk det fryktelig galt for Storhamar, som hadde Strømmens nest beste på besøk. Lillestrøm-naboene ga seg ikke før de hadde banket hamarsingene 8-0!

Begge lagene ligger i midtsjiktet på tabellen, og resultatet får trolig ingen konsekvens av betydning.

Tøft i Trondheim

HamKams rekruttlag tapte 1-4 mot Kolstad i Trondheim.

Trønderne har fortsatt en liten teoretisk sjanse til å utfordre Brumunddal i toppen, mens tapet betyr mindre for HamKams del midt på tabellen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.