Aleksander Melgalvis dukket opp foran mål og sendte serielederne i føringen med en sikker avslutning allerede etter åtte minutter.

Men så slet Dala lenge med å få ballen i mål. Marius Holt fikk en scoring annullert fordi dommerteamet mente han handset i forkant, og Andreas Løseth Johansen satte to baller i stolpene bak Joachim Svendsberget i Storhamar-buret.

Fem minutter etter hvilen satt imidlertid 2-0-målet, da Øystein Stai sendte returen fra en Holt-avslutning i nettet. Og få minutter etterpå banket Løseth Johansen inn kampens vakreste, da han i steget avsluttet opp i lengste hjørnet, før keeper Svendsberget rakk å reagere.

- Det var mye rot, men vi fikk mer flyt i andre omgang. Vi vant komfortabelt, og skapte drøssevis av sjanser. At det ikke ble mer enn 5-0 er egentlig utrolig, sier Marius Holt.

Og det var nettopp han som satte inn 4-0, før Aleksander Melgalvis gjorde seg til tomålsscorer på straffespark med dagens siste.

Utover i kampen misbrukte Dala flere sjanser, i tillegg til at Vemund Brekke Skard hadde en ball i mål uten at de tre som bestemte fikk med seg akkurat det.

- Vi hang greit med i 50 minutter. Så sprakk vi og etter det trillet de ball i hatt med oss, sier Storhamars Sigurd Ertsås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.