Brumunddal
Mange hadde nok trodd at Brumunddal skulle valse over Fart og score i bøtter og spann. Slik gikk det ikke.

Totalt overlegne

I banespill var Brumunddal totalt overlegne, men det gikk trått i avslutningsøyeblikket.
Fart hadde nemlig sin plan med å ligge veldig lavt.
Farts trener vet at Dala er gode om laget får spille i bakrom. Det skulle de forhindre for enhver pris.
- Vi tapte fortjent mot en bedre motstander. Det er det ingen tvil om. Allikevel synes jeg vi gjorde det vanskelig for Brumunddal. Men av erfaring så vet jeg så inderlig godt at å spille slik, er vanskelig. Synd vi ikke klarte å score på de få sjansene vi fikk, sier Frode Krogstad.

Ikke fornøyd

Trener Erik Wettermark var ikke veldig fornøyd med spillet.
- Det var noe som ikke stemte i dagens kamp. Vi var ikke helt med i de avgjørende øyeblikkene. Jeg savnet det trøkket som vi må ha foran motstanderens mål, sier Wettermark.
At Fart lå med så mange spillere langt ned i banen, var nøye planlagt, men da Brumunddal fikk sin første scoring, kunne ikke laget fortsette med samme plan.
Fart måtte lenger framover, uten at laget tok sjanser bakover på banen.
De kom fram til noen få sjanser.
På stillingen 1-0 til Dala, kunne utligningen ha kommet. Eirik Rusten skjøt et godt skudd, men ballen strøk stolpen på feil side.

11 store sjanser

Utenom målene produserte hjemmelaget hele 11 store sjanser, uten at det ble flere mål. Det holder mot Fart, men ikke mot et topplag.
Trener Wettermark får tilbake flere spiller til neste seriekamp.
- Vi hadde noen få nye i startelleveren denne gangen, grunnet småskader og karantene. Heldigvis fikk vi ikke noen skader eller gule kort. Det er viktig for oss og ikke miste spillere på grunn av det, sier treneren.
Øystein Stai fortsetter å score mål. Nok en gang ble det tre fine mål.
Bestemannsprisen går allikevel til kantspiller Vegard Rudd. Han har nok prikket inn storformen til høstkampene. Rune Pettersen spilte nok en god kamp, men hadde rett og slett for lite å gjøre for at han kunne erobre bestemannsprisen denne gangen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.